Şimdi de Dev Alman Bankasıyla Ortaklık: Ripple Durmuyor!

Ripple Labs iştiraki Metaco, Almanya’nı büyük bankalarından DZ Bank ile işbirliğine gittiğini açıkladı. Bu doğrultuda Metaco kripto saklama kuruluşu olarak faaliyet göstermesini sağlayacak kilit ortak oldu.

Ripple kripto ve finansın füzyonunu sağlıyor

Almanya’nın en büyük bankalarından biri olan DZ Bank, Dijital Varlık Saklama platformunu başlatmaya karar verdi. Banka, bu hizmeti kurumsal müşterilerine verecek. Bu nedenle teklifler için Ripple teknolojisinden yararlanma planlarını açıkladı. Son zamanlarda, geleneksel finansal sistem evrimsel eğilimlerini sürdürüyor. Acak bu sefer bunu Blockchain teknolojisinin entegrasyonu ile gerçekleştiriyor. Birçok geleneksel finans kurumu kripto ve ona bağlı yenilik ve işletmelere ilgi gösteriyor. Bu yeni talep ışığında, halk arasında DZ Bank AG olarak bilinen Volksbanken Raiffeisenbanken kooperatif finans ağının merkezi kurumu bu eğilime dahil oldu.

Alman bankası, kurumlara yönelik ticari kripto varlık saklama teklifinin yakın zamanda hayata geçirileceğine dair çığır açan bir duyuru yaptı. DZ Bank, Almanya’da kurumsal müşterilere kripto ile ilgili bu tür teklifleri başlatan ilk düzenlemelere tabi bankalardan biri olma yolunda ilerliyor. Ripple iştiraki ile ortaklık haberi de bunun için büyük bir kilometre taşına işaret ediyor. DZ BANK artık kurumsal müşteriler için bir kripto saklama görevlisi olarak hareket edebilecek. Yani, artık Almanya yasaları kapsamında kripto menkul kıymetlerinin kaydını tutması ve onları saklaması mümkün.

DZ Bank ve Metaco işbirliğine gidiyor

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Ripple Labs, Metaco’yu kısa süre önce satın aldı. Metaco, DZ Bank’ın teklif için dijital varlık saklama ve düzenleme platformu Harmonize™’ı kullandığını belirtti. Bu ortaklık duyurusu ilk olarak Şubat ayında geldi. Bu dönemde DZ Bank, platformu değerlendiren kapsamlı bir Kavram Kanıtı ve inceleme süreci yürüttü. Bu kadar incelemeden sonra Banka, Ripple’ın Metaco’sunun DZ Bank için doğru seçim olduğuna karar verdi. Karar verilirken Harmonize’ın DZ BANK’ın güvenlik, ölçeklenebilirlik ve gelecekteki değişikliklere hızlı bir şekilde uyum sağlama konusundaki gereksinimleriyle uyumu göz önünde bulunduruldu. Ripple iştiraki konuya ilişkin olarak şunları kaydetti

Harmonize™, DZ BANK’ın kısa süre önce hayata geçirilen kurumsal dijital varlık saklama teklifinin lansmanını güçlendirmede çok önemli bir rol oynadı. DEZ Bank ile olan ortaklık, geleneksel finans ile dijital varlık ekonomisini birleştirme yolculuğunda önemli bir kilometre taşı anlamına geliyor.

Ripple Labs’tan Metaco, DZ Bank’ın mevzuata uygunluk ve güvenliğe her zaman öncelik vermesini dikkatleri çekiyor. Bu doğrultuda, bu hususlara önem veren birkaç kurumdan biri olarak kabul ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort